Η Εταιρεία

Καινοτόμες λύσεις - πιστοποιημένη ποιότητα

η μεγαλύτερη βιομηχανία ενεργειακών προϊόντων στην Ελλάδα

Μέγιστη απόδοση
100%
Αφοσίωση στην ποιότητα
100%

57

Χρόνια εμπειρίας

Η THERMOSTAHL SOLAR είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία ενεργειακών προϊόντων στην Ελλάδα και επενδύει στην πράσινη τεχνολογία, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάπτυξης της οικονομίας. Η εταιρεία μας είναι πρωτοπόρος στην εξερεύνηση καινοτόμων λύσεων στον ενεργειακό τομέα, στη βιομηχανική παραγωγή και στην πιστοποιημένη ποιότητα.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Νέα ειδικά προϊόντα με στόχο
την εξοικονόμηση και την απόδοση

Μόνο η εταιρία THERMOSTAHL SOLAR διαθέτει προϊόντα με την επωνυμία THERMOSTAHL, τα οποία σχεδιάζει, βελτιώνει, πιστοποιεί και κατασκευάζει στην Ελλάδα, στο εργοστάσιο που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Σίνδου, και έχει κατοχυρωμένο το κοινοτικό σήμα πανευρωπαϊκά, με διακριτικό τίτλο και λογότυπο

0 +
Ποιοτικά Προϊόντα
0 +
Χρόνια Εμπειρίας
0 +
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0 +
Συνεργάτες

Τεχνογνωσία THERMOSTAHL SOLAR

Η τεχνογνωσία της THERMOSTAHL SOLAR σε μια μεγάλη γκάμα ενεργειακών προϊόντων, της δίνει το προβάδισμα στην ελληνική αγορά και αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας που δεν μεταφράζεται σε χρήματα. Σε αυτήν την υπεραξία, το “know- how”, στηρίζεται η δομή του σύγχρονου τεχνικού πολιτισμού.

Καινοτομία

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου και οι κλιματικές αλλαγές αναγκαστικά μας υποχρεώνουν στη μείωση των εκπομπών CO2 και άλλων ρύπων προς την ατμόσφαιρα. Η εμπειρία 57 ετών της THERMOSTAHL SOLAR, σε συνάρτηση με την εξέλιξη της τεχνολογίας, σύμφωνα με τις νέες αντιλήψεις για την προστασία του περιβάλλοντος, μας οδήγησε στον σχεδιασμό νέας γενιάς λεβήτων και εναλλακτών συμπύκνωσης καυσαερίων.

Τεχνογνωσία THERMOSTAHL SOLAR

Η φιλοσοφία των ανθρώπων της THERMOSTAHL SOLAR, βασίζεται στην εξωστρέφεια και στην εξειδίκευση καλύπτοντας ανάγκες της αγοράς με μια άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Οραματισμός μας είναι η ανάπτυξη της εγχώριας παραγωγής και οι εξαγωγές, που είναι ο καλύτερος τρόπος εξόδου από την κρίση, αειφορίας και ευημερίας.

Μένοντας πιστοί στις αρχές μας συνεχίζουμε τον αγώνα για την κατάκτηση νέων στόχων επ΄αγαθό του τόπου και της κοινωνίας μας.

Πιστοί στις αρχές μας

Μένοντας πιστοί στις αρχές μας συνεχίζουμε τον αγώνα για την κατάκτηση νέων στόχων επ΄αγαθό του τόπου και της κοινωνίας μας.

 

εταιρεία